Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!


Tajemnica ryżu w chińskich potrawach
#9
Do wody w której będziesz gotował ryż wlej trochę oleju, chiński smak natomiast podkreślisz sosem sojowym. Nigdy też nie uzyskasz idealnego ryżu przyrządzając go w zwykłej patelni lub garnku, musisz użyć do tego woka. Ryż z woka smakuje całkiem inaczej a poza tym pomyśl, czy potrawa, którą chcesz uzyskać na pewno przyrządzana jest poprzez gotowanie (ryż), może jest on tylko blanszowany i przyrządzany w woku z dodatkiem tłuszczu...
  Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
RE: Tajemnica ryżu w chińskich potrawach - przez Vilandra - 03.03.2014, 18:51

Podobne wątki…
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kotlety z mięsa i ryżu Niki 1 2 557 25.03.2011, 16:36
Ostatni post: Guardian

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości