Mam problem z zasilaczem, a mianowice nie wiem jak podlaczyc PINY do plyty glownej.
InstrukcjE obslugi gdzies mi sie zapodziala.
Zasilacz: tracer mgb 400ATX 230V
plyta glowna: Prescott 800 ASRock P4I450+
Z gory thx
Ps. Mile widziany filmik.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zasilacz
|
Witam
Mam problem z zasilaczem, a mianowice nie wiem jak podlaczyc PINY do plyty glownej. InstrukcjE obslugi gdzies mi sie zapodziala. Zasilacz: tracer mgb 400ATX 230V plyta glowna: Prescott 800 ASRock P4I450+ Z gory thx Ps. Mile widziany filmik.
Bo ja mam styl zupełnie z innej bajki .
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... |
Wiadomości w tym wątku |
Zasilacz - przez Damian3 - 24.05.2014, 17:34
RE: Zasilacz - przez Swordancer - 24.05.2014, 18:13
RE: Zasilacz - przez Damian3 - 24.05.2014, 18:27
RE: Zasilacz - przez Swordancer - 24.05.2014, 19:09
|