02.09.2014, 18:53
Swordancer napisał(a):Mam Ci pokazać Haker całki potrójne, pochodne, granice funkcji, fizykę kwantową? Nie ma porównania do tego co jest na maturze.Leże tym co napisałeś

Monoceros napisał(a):a) Zależy jakiego zawodu (na dany zawód jest różne wykształcenie posiadane)Mono co ty mi tu za pierdoły wypisujesz? Rozmawiamy o maturze anie o zawodzie!!!
b) Nie dostaniesz się do pracy nie posiadając odpowiedniego wykształcenia (Patrz pkt. a)
c) "A w pracy swoim kierunku biorą bardziej wyniki z matury czy wyniki zawodu?" Najpierw musisz się tam dostać, a nie dostaniesz się bez odpowiedniego wykształcenia (Patrz pkt a i b) Jeśli się dostaniesz i przejdziesz rozmowę kwalifikacyjną dostajesz się na okres próbny (zależy jaka praca) i wtedy się sprawdzasz. Patrzą na twoje wyniki itp itd
Do zawodu już się przygotowuje i będzie mi strasznie zależeć na tym abym zdał jak najlepiej.
Nie po to idę do technikum żeby porobić z nauczycieli idiotów i przejść klasy do klasy bez żadnej wiedzy.
Antypatia napisał(a):Jestem w klasie maturalnej i uważamMożna się zapytać jak Ci idą przygotowywania do matury ustnej oraz pisemnej?
Każdy na swój sposób przygotowuje się do matury, pod sklepem z butelką piwa lub wina, w kościele na mszy św, a ja jeszcze nie wiem jak się do tego zabiorę

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.