Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja pierwsza gra telefonowa - Kosmiczny parkour.
Skrypty to ja słabo ogarniam :P Większość jest zrobionych z pomocą poradników youtube. Potrzebowałem np. skryptu na teleport, to pomocy z takim skryptem szukałem w różnych poradnikach. Przygodę z Unity zacząłem tak z 2-3 miesiące temu, wszystkiego się nauczyłem z poradników internetowych m.in. kanał 🔍Jan Zbędny , 🔍Tajemniczy695 i 🔍Devin Curry.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Moja pierwsza gra telefonowa - Kosmiczny parkour. - przez Robotox - 09.07.2015, 17:29