Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Moja druga gra android - Chicken Disco
Witajcie!
RobotoxGames nie stoi w miejscu i po małym początkowym sukcesie Space Parkour'a (60 pobrań / msc), udostępniam kolejną grę! Tym razem jest to tzw. klikacz, czyli gra stylu "Flappy Birds", czy "Crossy Road". Gracz steruje skokami kurczaka tańczącego na dyskotece, który musi omijać kulę oraz pudło. Gra zrobiona tak naprawdę w niecałe dwa dni  :D Inspiracja wzięta z dawnego youtubowego remixu, z udziałem kurczaka techno. Silnik to oczywiście Unity3D, platforma Android. Dla zainteresowanych mogę również wyeksportować do IOS, BB i WinPhone.

Chicken Disco

[Obrazek: YexBINVx2xIG67db7h4lsipaoACZ8csyP1rx_84d...rU=w300-rw]

Download:
🔍[Obrazek: AvailableOnGooglePlay.gif]

Facebook:

Zapraszam do oceniania, komentowania i zgłaszania błędów gry. Zachęcam również do ocenienia gierki na "5" w GooglePlay oraz polubienie Facebooka - to pomoże w dalszym rozwoju mojego małego studia gier :)

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Moja druga gra android - Chicken Disco - przez Robotox - 10.09.2015, 18:25