Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ankieta: Czy zrobiliście update do Windowsa10?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak.
28.57%
2 28.57%
Nie.
71.43%
5 71.43%
Razem 7 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Czy zrobiliście update do Windowsa10?
Zrobiłem update. Zakochałem się w nie jednej funkcji tego systemu jak np. szybkie nagrywania ekranu czy natychmiastowe wyszukiwaniu plików/programów. Wygląd mi nie przeszkadza i nie martwię się inwigilacją. Nie ściągam piratów, nie umieszczam nic w sieci i nie mam nic do ukrycia. Jeśli serio myślicie, że Microsoft Was szpieguje to wyobraźcie sobie, że google wie prawdopodobnie gdzie będziecie za 30min lub co zjecie na swoje śniadanie ;) W internecie nie istniej coś takiego jak anonimowość. Możecie używać proxy, zmieniać ip, maskować się ale to i tak na nic. Złudzenie!

Jedyne na co na razie mogę narzekać to co jakiś czas system ,np. podczas grania w gry, potrafi wywalić sterownik od karty graficznej. Wcześniej tego nie było!
Niedostępny
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Czy zrobiliście update do Windowsa10? - przez amb00 - 02.01.2016, 22:37
RE: Czy zrobiliście update do Windowsa10? - przez Dennijs - 06.01.2016, 03:19