Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

WII U - Moja recenzja konsoli
Ja swoją Wii U mam od jakiegoś roku. Szczerze mówiąc za dużo na niej nie gram, przeważnie tylko gdy idę do znajomych, którzy również mają tą samą konsolę i gramy wtedy razem np. w Super Mario Bros. Najwięcej czasu spędziłam grając w Mario Kart 8, bo można tam ścigać się online, co bardzo lubię. A za najlepszą grę na tą konsolę uważam Super Mario Maker, gdzie można tworzyć samemu mapy do Mario, uplodować je na serwer i dzielić się nimi z użytkownikami na całym świecie, jak i rownież grać w gry stworzone przez nich :)

Polemizowałabym jeżeli chodzi o cenę samej konsoli i gier. Ja nową konsolę w zestawie z Mario Kart 8 kupiłam praktycznie za tą samą cenę co PS4 z Batman Arkham Knight. Ceny gier na Wii U też nie są kolosalnie niższe porónując do PS lub Xbox, a jednak trzeba przyznać, że Nintendo ma teraz o wiele niższe standardy. Ale to chyba nie ma co zbytnio porównywać Nintendo do PS i Xbox, bo to są totalnie dwa różne światy.

Tak czy siak Wii U bardzo lubię przede wszystkim za pada, bo od zawsze lubiłam przenośne konsole.

Bardzo ciekawi mnie też najnowsza konsola Nintendo Switch, ale zdecydowanie nie będę się na nią rzucać ;)
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
WII U - Moja recenzja konsoli - przez Robotox - 02.02.2016, 21:49
RE: WII U - Moja recenzja konsoli - przez amb00 - 03.02.2016, 00:32
RE: WII U - Moja recenzja konsoli - przez Robotox - 03.02.2016, 15:22
RE: WII U - Moja recenzja konsoli - przez Nic i Cień - 27.05.2017, 11:09
RE: WII U - Moja recenzja konsoli - przez perla86 - 27.05.2017, 11:38