21.08.2011, 00:52
(20.08.2011, 22:14)tonyviroos napisał(a): Gdyby nie fakt że jestem członkiem ekipy i mam kulturę osobistą to bym Ci tak pojechał za tą wypowiedź że by Ci skarpetki spadły.Z tobą w piaskownicy ? - człowieku ty chyba nie rozumiesz po co jest forum. Ani ja ani ktoś inny nie wie wszystkiego ja tego nie ukrywam. Zaczołem temat i czekałem na miłą kulturalną dyskusje co z tego wyszło ? - ty! Zamiast pomagać tylko chcesz udowodnić kim to nie jesteś i co to nie umiesz zrobić. O kulturze to nawet się nie wypowiadaj bo to nie ja zaczołem kogoś atakować, próbować ośmieszyć. Nazywasz się członkiem ekipy a teraz gdy kolega zadał pytanie prowadzisz ze mną dyskusje prowadzącą do nikąd. I przestań ciągle powtarzać tekst "nie mów tak do mnie bo my nie koledzy z piaskownicy". Kolejną sprawą jest to że nie będziesz komentował co wiem a co nie bo widzę że ta twoja "kultura osobista" działa tylko w jedną stronę .. Tyle z mojej strony. Proszę o zamknięcie tematu.
To że czegoś nie wiesz lub nie potrafisz zrobić a ja to potrafię nie upoważnia Cię do tego typu wypowiedzi.
Na wszechwiedzącego to Ty chcesz zapozować pisząc poradniki na tematy dość trudne, niestety nie wiele masz pojęcia w tych sprawach.
Nie życzę sobie tego typu uwag w kierunku mojej osoby bo nie bawiliśmy się razem w piaskownicy ani nie znasz mnie i nie wiesz kim jestem żebyś sobie pozwalał na takie uwagi.
PS
Z takim nastawieniem "ekipy" jak to wyżej pokazałeś użytkownicy jak szybko zarejestrowali się tak szybko uciekną.