Problemu opisanego w temacie nie miałem wcześniej. Idm pobierał mi wszystko z tych serwerów.
Mojego problemu ciąg dalszy, testy robiłem wczoraj.
Ściąganie przez IDM lub przez przeglądarkę niezależnie od tego skąd ściągam podobne, filmy znalazłem także na chomikuj.pl zacząłem ściągać z jakiegoś chomika. Ściągnę ok 100 MB, spadek prędkości pobierania do 0. Blokada kompa, restart, pokazuje się niebieski ekran (pracuję na Mx 8.1) gdzie pisze że problem może być w biosie (aktualizacja) lub problem z plikiem smwds.sys.
Po restarcie kompa i próbie dalszego ściągania sytuacja powtarza się.
Dzisiaj robiłem upload na chomika przez chomikbox, wszystko jest w porządku.
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.
Albo złapałem jakiegoś wirusa albo też coś mi blokuje ściąganie.
W wolnych chwilach ściągam także prze eMule, tam co jakiś czas następuje rozłączenie z serwerem ale program łączy się sam ponownie i wszystko jest dobrze.
Potrzebuję porady fachowców.
Możliwe że czeka mnie kolejna instalacja systemu od nowa. U mnie trwa to 2 dni.
Bardzo tego nie lubię.
Zapraszam do dyskusji nad moim problemem.
Mojego problemu ciąg dalszy, testy robiłem wczoraj.
Ściąganie przez IDM lub przez przeglądarkę niezależnie od tego skąd ściągam podobne, filmy znalazłem także na chomikuj.pl zacząłem ściągać z jakiegoś chomika. Ściągnę ok 100 MB, spadek prędkości pobierania do 0. Blokada kompa, restart, pokazuje się niebieski ekran (pracuję na Mx 8.1) gdzie pisze że problem może być w biosie (aktualizacja) lub problem z plikiem smwds.sys.
Po restarcie kompa i próbie dalszego ściągania sytuacja powtarza się.
Dzisiaj robiłem upload na chomika przez chomikbox, wszystko jest w porządku.
Nie wiem co o tym wszystkim myśleć.
Albo złapałem jakiegoś wirusa albo też coś mi blokuje ściąganie.
W wolnych chwilach ściągam także prze eMule, tam co jakiś czas następuje rozłączenie z serwerem ale program łączy się sam ponownie i wszystko jest dobrze.
Potrzebuję porady fachowców.
Możliwe że czeka mnie kolejna instalacja systemu od nowa. U mnie trwa to 2 dni.
Bardzo tego nie lubię.
Zapraszam do dyskusji nad moim problemem.