Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Odpowiednie elektronarzędzie.
Cytat:elektronarzędzia sprzedawane są często w zestawach z pasującym osprzętem w walizce
Tak do wiadomości ;)

Nie tak dawno miałem okazję obejrzeć Wiertarko-wkrętarkę Makitta w ogromnej plastikowej walizce z szufladkami:
🔍[Obrazek: zdj1h.jpg]
Nic specjalnego te szufladki. Druga szufladka przy otwieraniu haczyła o trzecią ale to drobiazg.

Wewnątrz był jeden wielki podstawowy na duże "P" zestaw dla majsterkowicza.
Narzędzia, wiertła, bity, otwornice, mikro poziomica, miarka, itp.
Wszystkie elementy z logo Makitta. I to wszystko.

Jakość gorsza niż Topex a podobna do Top Tools.
Ząbki kombinerek łuszczyły się, miarka chyba 5m zbyt giętka a wiertła... szkoda gadać.
Ogólnie tandeta do bólu. Nie wiem co mam o tym myśleć.

Ktoś pozwolił aby taka ceniona marka sprzedawała
dobry sprzęt wraz z podróbkami w jednym pudle.
Wiem, wiem to jest chwyt marketingowy.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Odpowiednie elektronarzędzie. - przez mabud73 - 19.02.2011, 17:39
RE: Odpowiednie elektronarzędzie. - przez skrzypas - 20.02.2011, 15:28
RE: Odpowiednie elektronarzędzie. - przez mabud73 - 20.02.2011, 15:39
RE: Odpowiednie elektronarzędzie. - przez skrzypas - 20.02.2011, 15:54
RE: Odpowiednie elektronarzędzie. - przez sengana - 19.05.2020, 23:38