Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Nie pisz sms-ów, gdy prowadzisz auto. Filmy ku przestrodze !
skrzypas napisał(a):Podczas jazdy wyłączałem telefon aby mnie nie dekoncentrował nawet samym dzwonieniem czy wibracjami.

Wiesz - niektórym niestety praca nie pozwala na takie zachowanie. Są ludzie, którzy "muszą być online" 24h i nikogo nie obchodzi jak się zorganizujesz. W przypadku niektórych ludzi brak kontaktu ze światem w postaci GSM, równa się straty całej masy pieniędzy. Wielu zapomina jednak, że pracę można mieć drugą, ale życia już nie. Myślę, że żyjemy w tak zabieganym świecie, że sporo znajdzie się takich co w tyłku mają zestawy słuchawkowe, bo to trzeba przecież podłączyć, pociągnąć kabelek, wsadzić słuchawkę itd a to baaardzo trudne czynności.
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Nie pisz sms-ów, gdy prowadzisz auto. Filmy ku przestrodze ! - przez aisha - 11.11.2011, 00:42