06.11.2012, 00:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2012, 18:33 przez MissFuneral.)
(04.11.2012, 22:55)Sebastian napisał(a): Ja gratuluje osobą które stworzyły tą reklamę - miała szokować, przyciągać i co? - działa.
Ludzie o tym mówią, są zażenowani innym to nie przeszkadza ale każdy wie że jest to reklama
T-Mobile. Był to zamierzony cel, który jak widać po komentarzach pod artykułem chwycił.
Jak dla mnie Era (T-Mobile) skończyła się już dawno, drogo, brak obsługi klienta wieczne
problemy - jak dla mnie dno.
O tym mówiłem. Aczkolwiek wg mnie reklama tego typu to już chwytanie się brzytwy, robił to też swego czasy Adidas i inne firemki.
Co do T-Mobile to moim zdaniem sieć się trzyma a obsługa klienta jest nawet szybka via email.
(05.11.2012, 23:34)Tomek1 napisał(a): Co Wy chcecie od tej reklamy? Święto jebliwi czy co? W domach uprawiają seks analny, a tu nagle przeszkadza taka reklama. Mi się podoba. Jest inna niż wszystkie, ciekawa, ale dokładnie jak powiedział admin. Nie zauważa się tego co jest reklamowane.
U mnie uprawiamy sado maso i co dziecko mam zawołać żeby patrzyło? Chamstwo trzeba tępić w zarodku albo za kilka lat laski będą musiały na głowie stawać w szpagacie żeby nas podniecić.