Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Zwycięzca Got To Dance - Krzysztof Kozak
Już koniec? Przegapiłem finał. Jak dla mnie to wygrana z litości. Krzysztof może i ma poczucie rytmu, ale ta parka rozwaliła go i nie ma o czym mówić. Totalnie bez sensu. Dla mnie facet popsuł program, bo wynik padł z litości, a nie przez zdrową rywalizację. Nic do niego nie mam, mi też jest go szkoda, ale to program i miała być rywalizacja, a był szpital na peryferiach.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Zwycięzca Got To Dance - Krzysztof Kozak - przez Tomek1 - 09.11.2012, 23:45
RE: Zwycięzca Got To Dance - Krzysztof Kozak - przez Mychaty - 10.11.2012, 00:49

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości