Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[+18] Far Cry 3 - Real Life Experience
Far Cry 3 - Real Life Experience

Nie podobał mi się Far Cry 3. Był kompletnie przewidywalny i wyjątkowo nieprawdopodobny jeśli chodzi o przypadkowość w tej grze, oraz same elementy fabularne, tak więc gra z serii "zabili go i uciekł". Ten filmik jednak podobał mi się o wiele bardziej.

Jak macie mocne nerwy, to możecie go sobie obejrzeć, jednak uprzedzam, zawiera brutalne sceny i tortury, więc tylko dla dorosłych!

[+18]

Na świecie jest pełno szaleńców, a Vaas to oryginalny psychol. Ciekawie się to prezentuje, ale ciekaw jestem czy twórcy sami znają definicję szaleństwa i czy chcieliby się z takim człowiekiem spotkać osobiście...

Raczej wątpię.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
[+18] Far Cry 3 - Real Life Experience - przez Swordancer - 31.01.2013, 19:51