Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ulubiona i znienawidzona część garderoby
Mnie można spotkać w dwóch opcjach ubioru. Jedna na co dzień - Praca, klienci, kursanci, wypady na miasto itd. Druga zaś luźna, czyli trening, wolny dzień i odpoczynek. oficjalny styl obejmuje oczywiście ładną marynarkę, dobrą koszulę i eleganckie spodnie, najczęściej jasne (białe, kremowe, beżowe). Do całości odpowiedni pasek i lśniące półbuty... Ta, miód malina.

Styl drugi jest nie tyle sportowy, co po prostu luźny. Duża bluza z kapturem, spodnie bojówki albo moro (nienawidzę paskowanych dresów... masakra) i wygodne buciki. Od kilku lat wykańczam coraz więcej par Air Maxów Nike. Przerabiałem multum par butów do biegania, ale te biją wszystkie na głowę. Szczerze polecam ;)

Vilandra napisał(a):
Nicholas napisał(a):Lubię również chodzić w garniaku. Czuję się wtedy jak agent 007.
No chociaż jeden. Zrozumcie - mężczyźni w garniturach są suuuper
prawie wszyscy...
Heh, garniaki są ok, ale na co dzień w pracy męczą. Poza tym, o wiele bardziej podoba mi się opcja z moim pierwszym stylem.
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Ulubiona i znienawidzona część garderoby - przez da Vinci - 01.02.2013, 21:01
RE: Ulubiona i znienawidzona część garderoby - przez Mychaty - 16.02.2013, 22:32