Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ulubiona i znienawidzona część garderoby
Vil, podobają mi się wszystkie ciuszki z Twojego pierwszego obrazka, natomiast z drugiego chętnie założyłabym sukienkę w lewym górnym rogu. ;)

Lubię żywe kolory (ostatnio najbardziej fiolet i turkus), mocne kontrasty, kratkę, paski, kwiatki, wzory geometryczne, duże dekolty, rzucającą się w oczy biżuterię i przepaski na włosy. Na co dzień chodzę w spódniczkach, kieckach, rurkach, dzwonach, butach na koturnach bądź nie za wysokich obcasach; lubię bluzki koszulowe, tuniki, sweterki, kolorowe albo wzorzyste rajstopy, płaszczyki, marynarki i żakiety. Uwielbiam zimę za to, że mogę sobie kupić dziesięć nowych kompletów szalików, rękawiczek i nauszników. No i torebki, jestem torebkową maniaczką.

Nie lubię różu i bladych pasteli, kropek, groszków, panterek, zeberek, tygrysków i innych zwierzęcych motywów, piórek, puszków i futerek. Nie założę legginsów, bardzo krótkiej mini, szortów, szerokich spodni, trampek, sportowej bluzy ani za dużego podkoszulka (po domu się nie liczy); nie przepadam za wysokimi szpilkami (podobają mi się, ale nie umiem w nich chodzić).

Nigdy przenigdy nie włożę spodni z obniżonym krokiem i za Chiny Ludowe nie mogę zrozumieć, co niektóre dziewczyny w nich widzą, dlaczego tak zniekształcają swoją sylwetkę. Rozumiem, że u faceta takie spodnie mają mówić, że ho, ho! co on tam w nich nie nosi, klękajcie narody! Ale u dziewczyny, przepraszam bardzo, co...?

[Obrazek: 1-1361061064.jpg]
[Obrazek: 2-1361061064.jpg]
[Obrazek: 3-1361061064.jpg]
[Obrazek: 4-1361061064.jpg]
Bleh.

Czachers napisał(a):No chociaż jeden. Zrozumcie - mężczyźni w garniturach są suuuper
prawie wszyscy...

W mundurze też
Ale tylko strażacy. :P
  Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: Ulubiona i znienawidzona część garderoby - przez Mychaty - 16.02.2013, 22:32
RE: Ulubiona i znienawidzona część garderoby - przez MissFuneral - 17.02.2013, 02:49