Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

#1 Lampki do kontaktu 2 szt. - Testujemy produkt z Biedronki.
[Obrazek: Jm14Z2P.jpg]

Lampki do kontaktu 2 szt. były dostępne od 19.10. Potem pojawiły się jeszcze jakieś niedobitki w miejscu gdzie mieszkam.
  • energooszczędna technologia LED
  • barwa światła: biała ciepła
  • 2 modele w dwóch kombinacjach do wyboru:lampka okrągła z włącznikiem ON/OFF oraz lampka z czujnikiem zmierzchu lub ruchu, lampka prostokątna z włącznikiem ON/OFF oraz lampka z czujnikiem zmierzchu lub ruchu
W mojej miejscowości są dwie Biedry a z tego co się orientuje jedna z nich jest to
Biedronką wyprzedażową (ale ile w tym prawdy?? nie wiem) -  co by oznaczało jak się coś nie sprzedaje w innym miejscu to znajdzie się na pewno w tej wyprzedażowen
Zakupiłem kilka tygodni temu. Mój zestaw posiadał dwie lampki jedna z przyciskiem ON/OFF
a druga bez niczego. Cena 9.99 zł. a wcześniej za 14.99 zł

"Zamontowałem" ją sobie na korytarzu i włączam gdy jest już ciemno.
Posiadam okrągłe i powiem, że
świeci lekko i spełnia swoją funkcję na 5.
Potrzebowałem ponieważ nie mogłem przyzwyczaić się
do nowego miejsca zamieszkania a taka lampeczka delikatnie
delikatnie doświetlając podłogę uwidacznia mi drogę do łazienki...

Tak to się prezentuje u mnie. Lewe zdjęcie wieczorem a prawe za dnia.
[Obrazek: w7Qj7PL.png] [Obrazek: l06BH7s.jpg]

I jeszcze krótkie ujęcie.

Zobacz jeszcze:
#1 Lampki do kontaktu 2 szt. - Testujemy produkt z Biedronki.
#2 Świecący kabel USB - Testujemy produkt z Biedronki.
#3 Salaterka 24 cm - Testujemy produkt z Biedronki.
#4 Żarówka LED z czujnikiem ruchu i zmierzchu - Testujemy produkt z Biedronki
  Odpowiedz
Każdy sposób,a by dojść do łazienki po imprezie jest dobry.
U mnie w biedronce były zupełnie inne te lampki - kształty i zastosowanie - te samo.. ale lampki były kolorowe. Więc świecą kolorowym światłem. Jak będę w drugim mieszkaniu to podrzucę zdjęcie.
  Odpowiedz
[Obrazek: w7Qj7PL.png] [Obrazek: l06BH7s.jpg]

Tak się prezentuje u mnie na korytarzu. Sorry za jakość zdjęć ale nie mam sprzętu do fotografowania.
Lewa strona zmierzch prawa w dzień :P

Dorzuciłem te fotki jednak do pierwszego posta.
  Odpowiedz
Jeśli chodzi o oświetlenie nie tylko takie ale ogólnie, to najlepiej je samemu wykonać. Koszy powinny być niższe, większe dopasowanie do potrzeb, większa trwałość oraz możliwość łatwiejszej naprawy(oczywiście jak się dobierze odpowiednie materiały oraz jak się odpowiednio wykona). U mnie takie oświetlenie wykonane własnoręcznie się dobrze sprawdza.
[Obrazek: 20151213_170740_1.jpg]
Przy okazji sorry za jakość, też nie mam jakiegoś dobrego aparatu.
  Odpowiedz
  Odpowiedz
W ogóle Ci się nie wyświetla?
  Odpowiedz
Tak w ogóle. Widzę tylko url
  Odpowiedz
[Obrazek: 8q8efdy75l84.jpg]
  Odpowiedz
Świeci jak jasny pierun Haha

Jeszcze krótki filmik.
  Odpowiedz