Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

10 - Przykrych faktów z gimnazjum.
Coś w tym jest prawdziwego, bo u mnie w szkole tak było jak tu jest napisane.
[Obrazek: 26789287864644133096.png]
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
[ 4,5,7,10 ] - u nas w klasie tylko te pkt się zgadzały, reszta jakoś nie Haha
  Odpowiedz
U mnie najbardziej się spełniał punkt 10 :D
Przez 3 lata taka było.
  Odpowiedz
Jak nie chodzisz już do gimnazjum to jesteś taki cwaniak.
4, 5, może jeszcze 7, 8 i 10 to prawda, a zwłaszcza ostatni punkt w semestrze 2013 w I klasie gimnazjum siedziałem na końcu, 3,4 miesiące i chłopaki rozmawiali ja także, ale mniej, dlatego siedzę tam gdzie siedzę, <z własnej woli>
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
P@weł napisał(a):Jak nie chodzisz już do gimnazjum to jesteś taki cwaniak.
Jak nie chodzę już, to nie musisz mnie oceniać, że jestem cwaniak.Nie jestem cwaniakiem, ja tu nikogo nie chce obrażać ani wojny prowadzić na tym forum.
P@weł przemyśl to co napisałeś.
  Odpowiedz
Nie no co Ty, dlaczego Ty do wszystkiego tak podchodzisz? ja napisałem to tylko w pozytywnym znaczeniu... i wiem że nie chodzisz już do gimnazjum.
A oceniać mogę, ale w tym wypadku nie zrobiłem tego ani przypadkiem ani umyślnie. ;)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Naciągane te punkty.
Zgadzam się z tymi "tapicerami" - nie ma klasy bez takich dziewczyn, ale to nie tylko w gimbazjum.
Reszta to płacz gimnazjalistów którzy po wyjściu z niego zdają sobie sprawę że było naprawdę fajnie,
a mity iż szkoła średnia jest taka super hiper mega znikną. Nie wiem czemu ale gdy ja chodziłem do
gimnazjum (a nie było to dawno temu) to pojęcia gimbus nie były aż tak używane, być może nie zwracałem
na to uwagę?

Rada dla wszystkich gimbusów - cieszcie się z tego co macie czyli opierdoling na maxa. :D.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Przestańcie wszystkich gimnazjalistów traktować jak skończonych debili... Już sam chodze do gimnazjum i mi sie nawet podoba. Według mnie te punkty są dosyć naciągane. Pkt. 7 i 9 są poprostu według mnie bez sensu. Dzięki wizerunkowi gimbusa większość jest uważana za jak to kiedyś napisał P@weł za wyrośniętych brzdąców który piją klną i palą. W mojej szkole tak zachowuje się może 10-15% uczniów. Te 15% to nie wszyscy.... Między innymi dlatego tak mi to przeszkadza. Możecie mnie hejtować, ja mam na ten temat swoje zdanie. Swoją wypowiedzią nie chciałem nikogo urazić, a jeśli tak się stało to przepraszam.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz