100 lat dla Hakerzysty ;]
|
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dziękuje wszystkim za słodkie życzenia,jakie złożyliście mi.Dzięki wam jakoś moje życie idzie do przodu,małymi kroczkami. Mam napisane Hakerzysta a tylko 2% odjechanych ludzi pisze ten nick reszta pisze inaczej... Dla wszystkich,którzy złożyli mi życzenia,miłego picia na mój koszt
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
18.08.2013, 19:15
Spóźniłem się, ale na gg dostałeś w porę.
Niech Ci gwiazdka pomyślności Nigdy nie zagaśnie, nigdy nie zagaśnie, A kto z nami nie wypije, Niech pod stołem zaśnie. A kto z nami nie wypije, Niech pod stołem zaśnie. Sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat niechaj żyje nam, hej Sto lat, sto lat, sto lat, Sto lat niechaj żyje nam.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
18.08.2013, 20:32
Nigdy nie jest za późno na życzenia.Dziękuje diabełku
18.08.2013, 21:49
Wszystkiego najlepszego
2%? To i tak dużo. Ten nick zupełnie nie pasuje do ciebie. Podobnie jak awek. Takie małe spostrzeżenie.
piszę poprawnie
adikus955 napisał(a):Ten nick zupełnie nie pasuje do ciebie. Podobnie jak awek. Takie małe spostrzeżenie.Dlaczego tak sądzisz,że do mnie nie pasuje? to jakim twoim zdaniem, powinienem mieć awatar oraz nick? Wybrałem sobie ten nick, bo mi bardzo się podoba,każdy z nas sobie wybrał nick pasujący do siebie
19.08.2013, 15:35
Heh, koledze chodziło raczej o to, że "Haker umysłów", to raczej określenie osoby, która panuje nad otoczeniem, trzyma kontrolę, potrafi manipulować i przede wszystkim jest dojrzała i opanowana, a to właśnie Twoje przeciwieństwo, Hakier
Fakt, nie pasuje do Ciebie ten nick i cała otoczka, ale nie bierz tego do siebie, ważne, że Tobie się podoba.
19.08.2013, 15:42
Buhay napisał(a):Heh, koledze chodziło raczej o to, że "Haker umysłów", to raczej określenie osoby, która panuje nad otoczeniem, trzyma kontrolę, potrafi manipulować i przede wszystkim jest dojrzała i opanowana, a to właśnie Twoje przeciwieństwo, HakierFajnie wiedzieć po roku.Szkoda że teraz się o tym dowiaduje a nie wcześniej,trze było wcześniej napisać a nie teraz gdy mnie cały świat wkurza.No ale cóż,jaki świat taki raj. Buhay napisał(a):Fakt, nie pasuje do Ciebie ten nick i cała otoczka, ale nie bierz tego do siebie, ważne, że Tobie się podoba.Faktycznie trochę za mocny awatar ustawiłem,ale jeśli mnie nie znasz dobrze a nic nic nie wiesz o mnie to nie oceniaj mnie,jedynie tylko po wyglądzie.Wiem że sporo ludzi ocenia mnie po pisowni moich postów,ale jakbyście byli mną to byście wtedy zrozumieli moje życie. Nie bierz to do serca swojego,napsiałem co uważam i tyle,nikogo nie będę oceniał ani obrażał,bo nie jestem aż takim podłym człowiekiem A co do mojego awataru oraz sygnaturki to pomyślę.
19.08.2013, 16:05
Już po imprezie, gardła przepite więc proponuję zamknąć temat
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości