Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

100 powodów aby dostać w twarz
Komu i za co można dać w twarz.
hmm. Te z przymróżeniem oka i te prawdziwe powody.

Podrywanie dziewczyny kumpla
  Odpowiedz
Podrywanie chłopaka koleżanki !
[Obrazek: czarnybanerzatena1kopia.jpg]
  Odpowiedz
Klepanie po tyłku
  Odpowiedz
W gębę można dostać dłonią za przedrzeźnianie moich wypowiedzi na tym i innych forach.
W gębę można oberwać z pięści za próby zaniżenia mojego poziomu intelektualnego do swojego.
W gębę można zarobić z kopa za prośby udostępnienia moich plików gdzieś indziej zamiast na moim chomiczku.
W gębę mogę przygwoździć metalowym prętem za prośby o udostępnienie moich plików upakowanych 100 krotnie lepszym algorytmem (zamiast pliku 4GB było by 40MB).
W gębę mogę komuś przylutować kluczem do rur za bezprawne kopiowanie opisów moich plików przy jednoczesnym nie zachomikowaniu ich ode mnie.

Zrozumiano?
  Odpowiedz
W twarz można dostać za głupi uśmiech a także za nic :D
  Odpowiedz
Jak się wkurzy woźnego to napewno dostanę w twarz...
  Odpowiedz
Od woźnego to można dostać za minusowe punkty reputek na powitanie nowego usera :D
  Odpowiedz
za poklepania dziewczyn po pupach:D
  Odpowiedz
za gwizdanie na dziewczyny idące ulicą (nienawidzę tego)
  Odpowiedz
mozna dostać w twarz za ... lenistwo :)
  Odpowiedz