Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

#2 XIAOMI Miband - opinia
Po dwóch dniach użytkowania, mogę napisać pozytywną opinię o produkcie od Xiaomi.

Miband zamówiłem na Banggood. Szedł troszkę dłużej niż Power Bank.

Co mogę o nim powiedzieć ?

Opaska wykonana z bardzo dobre jakości gumy, zapięcie też jest solidne, nie ma możliwości zgubienia miband'a.
Na mibandzie można ustawić sporo powiadomień. Kiedy masz wyciszony telefon opaska poinformuję cię o nieodebranym sms, połączeniu, powiadomieniu z fb itp, funkcji jest multum, sam jest ustawiasz za pośrednictwem mobilnej aplikacji.

Kolejną ciekawą funkcja jest monitorowanie snu oraz "inteligentne" budzenie. Jest też licznik kroków, który mierzy powiedzmy sobie tak średnio

Mi udało się go kupić w promocji + kupon rabatowy 5/10$ = 22,30 PLN
Czy polecam zakupić ? - Jak najbardziej polecam. Niedawno była premiera miband'a 1S, nowsza wersja która posiada pulsometr, jest też wersja z kolorowymi diodami, ja mam tylko z białymi :)
Obecnie kosztuje 14.99$

Link: Xiaomi Miband

Poprzednia opinia Power bank Xiaomi 
Następne opinie Xiaomi Piston 3 || Głośnik Bluetooth X3 || OV Micro SDHC 32GB
  Odpowiedz
Skąd Ty bierzesz te promocje? Znajomy ma tego Mibanda i sobie chwali, tyle że on dał bodajże 80 złotych. Za tyle to grzech nie brać, nawet dla samych powiadomień. Sam mam często z tym problem bo mimo iż telefon zawsze mam w kieszeni to nie zawsze czuję wibracje i pomijam jakieś powiadomienia.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Była promocja na banggood cena 10,39$, miałem kupon 5$ zniżki przy zakupie powyżej 10$. Czyli za zakup zapłaciłem 5,39$
[Obrazek: tXBuFms.jpg]

Kupon natomiast miałem z punktów, które można było zbierać Tutaj
  Odpowiedz