Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

2000 punktów Chomikuj za darmo
Nie wiem do końca czy to dobry dział, ale skoro ploteczki i newsy to może trafiłem.

Jest taka aukcja na allegro:
2000 punktów Chomikuj ZA DARMO - sprawdź!
allegro
Sprawdziłem działa.
Dostałem 2000 pkt i jeszcze pozytywny komentarz na allegro.
Polecam i Wam.

Tylko pamiętaj pierwsze 2000 pkt jest za darmo, następne już płatne 1zł, chyba, że masz kilka kont allegro.
Wdzięczność - najpiękniejcza waluta na świecie.
Jeśli masz szybkie łącze i chcesz ściągać z kilkudziesięciu serwerów uploadowych bez limitu prędkości, przetestuj TO:
[Obrazek: new_400x50.jpg]
  Odpowiedz
Stop pomagania!
  Odpowiedz
Michał ! Sorry, ale Twoja ortografia jest dla mnie dobijająca... Musisz robić takie błędy ? Dobra, kończę to .. A co do tematu to dziękuję za informację. :P Już skorzystałem i działa :) .
  Odpowiedz
dzieki za info xd
  Odpowiedz
dzieki za info ale to podejrzane chyba że człowiek ma wielkie serce he:D
[Obrazek: Seriale_LOVE.gif]
  Odpowiedz
No niestety się nie załapałem :<
  Odpowiedz
Też się nie załapałem, szkoda. Choć na 110% to służyło do nabicia pozytywów w komentarzach
  Odpowiedz
(03.11.2012, 18:39)SwiatoweGRY napisał(a): Też się nie załapałem, szkoda. Choć na 110% to służyło do nabicia pozytywów w komentarzach

Szczerze? Nie ważne czy do nabicia komentarzy czy do czego... Ważne, że punkty za darmo, a takowe piechotą nie chodzą =)
  Odpowiedz
Cytat:Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami Kajko i Kokosz Poprostu POZYTYWNIE

Rozbawił mnie ten komentarz odnośnie aukcji
  Odpowiedz