Odjechani.com.pl

Pełna wersja: 2000 punktów Chomikuj za darmo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie wiem do końca czy to dobry dział, ale skoro ploteczki i newsy to może trafiłem.

Jest taka aukcja na allegro:
2000 punktów Chomikuj ZA DARMO - sprawdź!
allegro
Sprawdziłem działa.
Dostałem 2000 pkt i jeszcze pozytywny komentarz na allegro.
Polecam i Wam.

Tylko pamiętaj pierwsze 2000 pkt jest za darmo, następne już płatne 1zł, chyba, że masz kilka kont allegro.
Michał ! Sorry, ale Twoja ortografia jest dla mnie dobijająca... Musisz robić takie błędy ? Dobra, kończę to .. A co do tematu to dziękuję za informację. :P Już skorzystałem i działa :) .
dzieki za info xd
dzieki za info ale to podejrzane chyba że człowiek ma wielkie serce he:D

Mychaty

No niestety się nie załapałem :<
Też się nie załapałem, szkoda. Choć na 110% to służyło do nabicia pozytywów w komentarzach

Mychaty

(03.11.2012, 18:39)SwiatoweGRY napisał(a): [ -> ]Też się nie załapałem, szkoda. Choć na 110% to służyło do nabicia pozytywów w komentarzach

Szczerze? Nie ważne czy do nabicia komentarzy czy do czego... Ważne, że punkty za darmo, a takowe piechotą nie chodzą =)
Cytat:Wszystko bardzo sprawnie, szybko, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem, zgodnie z logiką, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami Kajko i Kokosz Poprostu POZYTYWNIE

Rozbawił mnie ten komentarz odnośnie aukcji