Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

3GB.pl - Transfer
Witam. Czy na 3gb.pl odnawia się transfer tak jak na chomikuj? Bo tam każdy nowy użytkownik ma na start 250MB i nie wiem czy po jakimś czasie się odnawia
  Odpowiedz
Nie jestem pewien, ale jak wykorzystasz te 250mb, to się chyba nie odnowią. Na 3gb nie ma czegoś takiego jak odnawialny transfer - kupujesz określoną ilość, wykorzystujesz kiedy chcesz bez odnawiania, ponieważ nie ma tam (na razie) kont płatnych.

Odpowiedz
Tam w ogóle nic i nikogo już chyba nie ma. Haha
  Odpowiedz
A jak to jest z tą wymianą punktów na gotówkę? To przelew wtedy sie robi czy listem przyjdzie?
  Odpowiedz
Wydrukują Ci się w drukarce. Dostaniesz odpowiedni zestaw plików pdf do druku ze te swoje punkty, wystarczy papier toaletowy (koniecznie marki Nonesens) i kolorowa drukarka, koniecznie z firmwarem przegranym z pegasusa.

Haha Nie wierze, że ludzie w XXI wieku zadają takie pytania. Czuje wyjątkowo nieudolną kryptoreklamę.
  Odpowiedz
Ale czy ta gotówka to nie żadne oszustwo? Bo za ładnie mi to wygląda ;p
  Odpowiedz
Proponuję wymienić te punkty, wydrukować sobie i sprawdzić pod lampą UV, jak nie będzie znaków wodnych, to na bank oszustwo!
  Odpowiedz
(30.01.2015, 20:17)3GB napisał(a): Ale czy ta gotówka to nie żadne oszustwo? Bo za ładnie mi to wygląda ;p
Oszustwo to nie jest, bo znałem kogoś na 3gb, kto wymieniał punkty na kasę, i to jest zbyt duża strona, aby pozwolili sobie oszukiwać, jednak... do uzbierania takiej ilości punktów, to chyba musiałby być cud . 3gb nie chętnie daje punkty, ja mam konto dłuższy czas, mam na nim pliki, a jak 1000 punktów było, tak jest do dziś. Nie ma żadnej historii transakcji, 3gb daje punkty tylko największym userom, bo w końcu wiadomo, że ktoś od nich pobiera, ale jak nie jesteś gigantem, to nikt Ci nie udowodni pobrań. Nie ma czegoś takiego jak licznik, albo 'ostatnio pobrane'. Jak już, to mogą Ci dać +100 punktów, ale i tak se możesz je w d*** wsadzić, ponieważ, aby wypłacili pieniądze potrzeba 100zł. W całej historii 3gb, to może wypłacili 4000 zł w sumie za wszystkich użytkowników. Wydają nie znaczną sumę, a zawsze reklama 'zarabiaj z 3gb' jest ;) Takie jest moje zdanie co do punktów 3gb :)

(30.01.2015, 21:31)Swordancer napisał(a): Proponuję wymienić te punkty, wydrukować sobie i sprawdzić pod lampą UV, jak nie będzie znaków wodnych, to na bank oszustwo!
A ja proponuje podetrzeć sobie tym tyłek i jak zabraknie kartki, to na bank oszustwo ;)

Odpowiedz
(30.01.2015, 21:53)robotox1 napisał(a): A ja proponuje podetrzeć sobie tym tyłek i jak zabraknie kartki, to na bank oszustwo

Tylko uważajcie na toner z drukarki, bywa toksyczny, a d**a jest tylko jedna!

PS: Wybaczcie offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. Haha
  Odpowiedz
Swordancer padłem ze śmiechu i leżę :D
A tak poza tym całym pseudo marketingiem to proponuję BANana dla 3GB.

P.S
Sprawdziłem z ciekawości i nadal mają te same luki które mieli na początku, nabijanie punktów to dosłownie 2 linijki kodu i cron, potem z takiego konta pobieramy pliki z kilku naszych innych kont i zarabiamy :D
Napisałem kretynom kiedyś o tej luce, jedyne co są w stanie robić to kasują nabite punkty ale już z kont z których pobieramy pliki punktów nie usuwają więc tym sposobem nabicie kwoty 200 zł na jedno konto zajmuje nam około 21h ale co nam z tego skoro na kasę się NIE DOCZEKACIE.
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości