chomik adam-as znikł z powierzchni planety chomikuj.
Powstają podstawowe pytania:
Co miało wpływ na taką decyzję?
Adamie skoro jesteś naszym grafikiem
prosiłbym Cię o krótką informację.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Adam-as - dlaczego zniknął?
|
Dzisiaj spostrzegłem ze zdziwieniem, że
chomik adam-as znikł z powierzchni planety chomikuj. Powstają podstawowe pytania: Co miało wpływ na taką decyzję? Adamie skoro jesteś naszym grafikiem prosiłbym Cię o krótką informację. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
12.10.2011, 21:36
Również jestem ciekaw dlaczego Adam usunąłeś choma... czyżby problemy z naruszaniem praw autorskich???
12.10.2011, 22:08
A może Adam chciał uniknąć kłopotów z Antypirackimi instytucjami i po prostu zawczasu go skasował ; p ?
---
Nie będę się rozpisywał - powiem krótko.
Wystarczy mi to, co czytam w tych wątkach: http://odjechani.com.pl/Thread-Pozwy-ant...zarabiania http://odjechani.com.pl/Thread-Prawnicy-...Internecie http://odjechani.com.pl/Thread-Otrzyma%C...5%9B%C4%87 Nie ważne czy się czegoś boimy czy nie. Chomikuj.pl to bez wątpienia ciekawy projekt, ale w obecnej sytuacji gdy czytam takie wątki jak te, wolę jednak spędzać czas tutaj na forum - miło i przede wszystkim bezpiecznie ![]()
20.10.2011, 20:16
Adamie ,sam też słyszałem mnóstwo rzeczy o takich sprawach jak powyżej. Ja również byłem ostrożny i wykasowałem chomika. Ale znów założyłem konto jako Alien_s. Na tym koncie prawie w ogóle nie mam plików, a jak są jakieś ,to zrobione prze ze mnie. Zająłem się HTML i ciągle się uczę nowych rzeczy na chomiku. Często korzystałem z twoich rad i fajnie by było jakbyś znów założył konto. Pozdrawiam chomik Alien_s
![]() ALIENSS napisał(a):Często korzystałem z twoich rad i fajnie by było jakbyś znów założył konto.Rozważam taką możliwość, jednak zastanawiam się czy ma to jakiś sens skoro większość rzeczy zamierzam publikować właśnie tu, na tym forum. ![]()
02.11.2011, 15:04
Oj to była smutna wiadomość o zamknięciu twojego chomika. Dzięki twoim i Barona poradom na blogach, stworzyłem swoje menu i dowiedziałem się jak w ogóle ruszyć ze swoim chomikiem. Nie znikaj Adamie bo jest jeszcze wiele ludzi którym możesz pomóc i czegoś nauczyć.
02.11.2011, 15:25
Tungar
![]() ![]()
02.11.2011, 15:28
02.11.2011, 15:58
tungar napisał(a):Dzięki twoim i Barona poradom na blogach, stworzyłem swoje menu i dowiedziałem się jak w ogóle ruszyć ze swoim chomikiem.Skrypty dotyczące budowy własnego menu będą również publikowane tu na forum. Wszystko kwestią czasu, którego ostatnio mam bardzo mało ![]() Dziękuję jednak za miłe słowa. To dobrze że ktoś potrafi docenić to co robiłem. Takie opinie motywują do dalszego działania ![]() |