Nicholas napisał(a):Głównie były to tradycyjne ćwiczenia na brzuch,Jakie konkretnie były to ćwiczenia ? Były to ćwiczeniu na drążku typu unoszenie nóg w zwisie, itp. czy coś innego ?
Aerobiczna 6 Weidera
|
14.03.2014, 14:15
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Znalazłem w sieci idealne przykłady aby to jakoś zobrazować.
![]() ![]() ![]() ![]() Nie trzymałem się jednak aż tak rygorystycznie powyższych ćwiczeń. Od jakiegoś czasu latam na CrossFit, który miał tutaj ogromny wpływ. Z czasem też doszła do tego dieta. Jeśli masz jakieś pytania to uderzaj na PW. Nie róbmy dalszego offtopu ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
19.08.2014, 15:25
Kiedyś zrobiłem 6 Weidera i przyznam, że efekty były, ale nigdy się jeszcze tak nie wynudziłem... Robienie dziennie tych samych ćwiczeń to nie dla mnie, odchodzi mi ochota jak mam przez 6 tygodni robić jedno i to samo, dlatego wolę różnicować treningi i nie dopuszczać do tego, aby ciało się przyzwyczaiło.
|