Aerobiczna 6 Weidera
|
Zrobiłam zdjęcie brzucha dzień przed rozpoczęciem ćwiczeń i zmierzyłam obwód w talii. Mam zamiar monitorować sytuację co tydzień. Tylko kilka centymetrów dzieli mnie od przysłowiowych idealnych wymiarów.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
30.04.2013, 23:40
Szóstka nie spala tkanki tłuszczowej tak dobrze jak aeroby lub chociaż także popularny ABS. A6W jest bardzo ciężkim programem, który obciąża dolne partie pleców i rzeźbi mięśnie - lecz nie buduje ich. Brak regeneracji pomiędzy kolejnymi treningami sprawia że po prostu mięso nie ma czasu na odbudowę. Efektów rewelacyjnych po A6W nie ma, i czy warto ćwiczyć? Raczej tak, na pewno lepiej niż w ogóle nie ćwiczyć. Niemniej jednak, jeśli interesuje Cię bardziej korzystny trening to zainteresuj się ABSem (rozpisek jest pełno na necie).
Pzdr.
01.05.2013, 00:16
Sam osobiście wytrwałem 32 dni. Owszem, rezultaty były, ale czas i wysiłek wkładany w ćwiczenia, był za duży. :/ Nie miałem już po prostu czasu i siły, aby wykonywać ćwiczenia.
Życzę wytrwałości, i wymarzonych rezultatów. ![]()
01.05.2013, 00:28
Ludzie co wy z tą tkanką tłuszczową
![]() ![]() Mam nadzieję, że wytrwam. Vilandra napisał(a):Zrobiłam zdjęcie brzucha dzień przed rozpoczęciem ćwiczeńPoprosimy o dokumentacje ![]() Osobiście również bardziej polecam zainteresować się programem ABS. Aerobiczna Szóstka jest troszeczkę przereklamowana... Po co kombinować jak koń pod górkę, kiedy praca nad brzuchem jest naprawdę prosta? Spalanie to aeroby, budowanie masy zaś, to zwykłe ćwiczenia, czyli standard + drążek i w miesiąc, dwa, mamy idealnie wyglądającą zbroję pod klatą ![]()
Buhay ale wyobraź sobie drobną kobietę, z kalolyferem jak nie jeden kulturysta
![]()
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
01.05.2013, 09:43
(01.05.2013, 02:12)Buhay napisał(a): ...Spalanie to aeroby, budowanie masy zaś, to zwykłe ćwiczenia, czyli standard + drążek i w miesiąc, dwa, mamy idealnie wyglądającą zbroję pod klatą Nie do końca tak jest Buhay. Pierwszy miesiąc czy dwa to okres gdzie nie należy stosować ćwiczeń typowo "rozwijających" tylko ogólnorozwojówke ale to tak nawiasem mówiąc, chyba, że masz już na myśli okres po przyzwyczajeniu mięśni do zakwasów. Wtedy zaczyna się zabawa z planem treningowym i prawdziwymi ścisłymi ćwiczeniami. Wracając do tematu A6W to tutaj kieruje się do Vilandry. Jeżeli nie masz problemów ze zbędnym tłuszczykiem na brzuchu to jeśli wytrwasz te 42 dni efekt będziesz mieć naprawdę bardzo pozytywny. Piszesz, że na razie nie masz zakwasów i chyba uch unikniesz. Jest to nie możliwe, bo tak jak napisałaś ten trening jest stopniowy i to, że teraz nie masz zakwasów znaczy, że brzuszek jest już w miarę wypracowany, natomiast odnośnie dalszych Twoich treningów to musisz liczyć się z tym, że ból brzucha przy wykonywaniu ćwiczeń będzie momentami niesamowity, zwłaszcza w ostatnich dniach gdzie serie są naprawdę długie.
Chciałem wyrzeźbić brzuch, tak lekko na jeża, szukałem na zapytaj'u niby coś znalazłem ale pomyślałem sobie że te odpowiedzi nie są warte mojego wysiłku, pewnie nic z tego by nie wyszło. Przypomniało mi się że jest dział na forum ''Kulturystyka'', więc wszedłem obczaiłem co i jak, dzięki Vilandra za temat. Myślę że za koło dwa tygodnie efekt będzie widać, wtedy dam znać co i jak.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
03.11.2013, 22:36
Paweł napisał(a):Myślę że za koło dwa tygodnie efekt będzie widać, wtedy dam znać co i jak, w grudniu wezmę się za pompki itd. Na wiosnę kupuję ławeczkę.Na ławeczce będziesz pompki robił? Zakładam, że nigdy nie miałeś do czynienia z siłownią więc napisz własny wątek jeśli już się zmobilizujesz. Pomogę ![]() ![]() "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |