Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

AirSoftGun
Sprężynowe AK

Elektryczne AK

Polecane AK

Z tych trzech ofert, które podałem ja polecam ci tą ostatnią. Solidne wykonanie, cena jak na replikę o takich parametrach niezła a co do tych wcześniejszych to zrobisz jak będziesz uważał. Zawsze możesz kupić też taniej ale używaną;)
  Odpowiedz
A mogę z tym legalnie po mieście chodzić ? :D
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Metis - Co do tych dwóch pierwszych to szału się nie spodziewaj mała prędkość wylotowa=mały zasięg i wiatr będzie znosił, ale to AK ostatnie to już lepiej bo tak jak napisałem wcześniej to od tej ceny zaczynają się repliki lepsze...
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski

Odpowiedz
eeem... po co po mieście? Chyba nie będziesz chciał strzelać do ludziHaha
  Odpowiedz
Z własnych doświadczeń z Bastkiem wiemy, że ludzie różnie reagują. Ale co do legalności to ASG nie jest zabronione przez polskie prawo.
"Może nie zawsze wykonuje zadania perfekcyjnie, ale zawsze najlepiej jak potrafię..." Marcus Luttrell
"Rzeczą żołnierza jest stworzyć dla Ojczyzny piorun, który błyska, a w razie potrzeby - uderzy" Józef Piłsudski

Odpowiedz
Hah Cool Są ludzie jest Zabawa :D Ale kosztuje swoje. ;/
A ile kuleczki kosztują ? :D

A wy już ile trenujecie ASG ?
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
Kulki 0,2g(czyli standardowe) od ok.10zł za 1000szt. przez ok.12-20zł za 2000-4000szt do 30-45zł za 3000-4000szt. Wszystko zależne od firmy.
Jakoś ze 3 lata będzie. ;)

Odpowiedz
A nadal to robicie bo słyszałem od Seba ze on już nie ćwiczy ?
  Odpowiedz
Teraz mniej się strzelamy, a więcej ćwiczymy taktyki, walki wręcz, sztuki przetrwania, topografii, pierwszej pomocy itp.

Odpowiedz
Ale tylko na weekendzie to robicie ?
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości