Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Akcja " Najlepszy członek ekipy forum odjechani.com.pl "
Ja zagłosuje na Karola dlaczego?

Bo to on pomógł mi gdy potrzebowałem pomoc na chomiku, to on tak naprawdę pomógł mi stać się "prawdziwym" junior moderatorem. To od niego otrzymałem najwięcej pomocy. Karol jest takim dobrym, wielkim:D duszkiem tego forum. Dałbym mu za to buziaka ale nie dam bo ktoś cos jeszcze pomyśliHaha

Dziękuję ci Karol za te wszystkie rady i wskazówki jesteś wielki!!!
  Odpowiedz
Zdecydowanie Karol, cały czas pilnuje sb, ma masę ciekawych pomysłów, miły i bezproblemowo załatwia się z nim każdą sprawę.
Karol, masz głos ode mnie.
  Odpowiedz
Jeśli można to i ja oddam głos na Pana Karola za post, przez który nie mogłam
się powstrzymać od napadu niepohamowanego śmiechu:
http://odjechani.com.pl/Thread-Czy-si%C4...4#pid35134

Pytanie roku 2011 Haha
Niedobrze, gdy rozum jest specjalistą od krótkich dystansów.
  Odpowiedz
No panowie i panie, chłopcy i dziewczęta głosowanie jest zacięte...

Najpierw kolorki czerwone:

admin 4 głosy
Beata 3 głosy
KruchyFix 1 głos

Teraz kolorki zielone:

Karol 4 głosy

Ależ zacięte głosowanie!!! Jak widzimy łeb w łeb idą panowie admin i Karol ale za nimi czai się nasza forumowa diablica Beata, a tuż za nimi jest KruchyFix. Także nie zwlekamy dłużej, bo do końca roku pozostało niewiele, a jeszcze liczymy na kilka głosików:D
  Odpowiedz
Głos ode mnie ma Karol
Bardzo pomocny, pilnie strzeże SB, zawsze dostępny i ma mądre wypowiedzi ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Zauważyłam że walka idzie głowa w głowę.

Więc ja zagłosuje na Admina. Ponieważ to dzięki niemu to forum istnieje i wygląda jak wygląda - czyli dobrze. Panie Karolu ja na pana zagłosuje w przyszłym roku. Pozdrawiam Karolina.
  Odpowiedz
Głos na kolegę Karola.
- za zakładanie ciekawych tematów na forum
- za udany interes dotyczącego chomikuj.pl
- oraz za wstawianie dowcipnych uwag postom użytkowników za złamanie regulaminu :D
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz
Jedyna osoba z Ekipy forum która zasługuje na mój głos to Saibo. A wiec oddaje głos na niego za jego wkład włożony w rozwój Działu World Wrestling Enterteinment ;)

ps: przepraszam za edycję ale chciałem poprawić błędy ortograficzne:D
  Odpowiedz
Ja zagłosuję na admina.

Bez niego nie było by żadnego innego kolorowego :)
  Odpowiedz
Ja zagłosuję na kolegę Karola.
Pomógł mi gdy byłam w potrzebie. Zawsze mogę na niego liczyć:) pozdrawiam i trzymam kciuki:)
  Odpowiedz