Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Aktualizacja KB3035583
M$ chyba nie przestanie zawracać d*py swoim Windowsem 10. Poprzednią aktualizację odpowiedzialną za rezerwację i instalację Win10 odinstalowałem ale ta znowu się zainstalowała dzisiaj, pomimo tego, że po wyszukaniu nowych aktualizacji ją dawno ukryłem. Czy Wam też to się zdarzyło ?
  Odpowiedz

Odpowiedz
(09.10.2015, 14:19)Robotox napisał(a): może kilka jest odpowiedzialnych za Windowsa 10.
No właśnie nie jest. Zainstalowała mi się dokładnie ta sama aktualizacja, którą wcześniej odinstalowałem a po wyszukaniu nowych aktualizacji ukryłem. Potem nic nie grzebałem w Windows Update.
  Odpowiedz
Patrzałeś to:
http://www.dobreprogramy.pl/Usuwamy-natr...63386.html ?

PS: Taka rada ode mnie radze nie pobierać nowych aktualizacji gdyż założe się że będzie to tak jak w przypadku końca win xp. Aktualizacje które obciąża pc, zamulą system byle byś kupił nowszą wersje :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Patrzałem, ale ta aktualizacja zainstalowała się sama pomimo tego, że ją ukryłem. Co do aktualizacji to nie powinno się ich całkowicie wyłączać. Ja jakaś aktualizacja będzie zamulać komputer to zawsze będzie można ją odinstalować. A aktualizacje też naprawiają błędy.
  Odpowiedz
Ja z tym uwielbiam robić takie rzeczy :diabel :
https://www.youtube.com/watch?v=qvZ46UW8...e=youtu.be

Odpowiedz