Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Aktualizacja forum.
1. ,,Chyba'' nie działa opcja usuń formatowanie w przypadku podlinkowanego słowa, np. jak skopiujemy z innej witryny podlinkowany tekst.
Rozmiar, pogrubienie i kursywę usuwa. Wiele razy próbowałem.

2. Spoiler. Jeszcze nieprzetłumaczony. Po najechaniu tekst - Insert a spoiler. To da się przeżyć.
Spoiler działa, jest taki błąd, że dodaje jakieś znaki przy okazji umieszczania w nim.
Raz jakieś Nan, raz 0. Da się oczywiście usunąć ręcznie. 
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Naprawiłem spoiler, a formatowanie nie usuwa linków i nie będzie, dlatego, że nawet po sformatowaniu linku, ten i tak będzie wstawiony jako link. W tym wypadku albo należy użyć opcji w przeglądarce, "wklej jako zwykły tekst" lub całkiem po prawej jest opcja pokaż źródło, która pozwala do woli modyfikować wstawiany kod. 
  Odpowiedz
Po wejściu na jakiś profil zamiast tytułu, jest odnośnik (chodzi mi o wartość <title>, chyba wiesz o co chodzi :D )
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Ehh jeden cholerny plugin zostawił coś po sobie, dzięki .
  Odpowiedz
Dodaliśmy taki mały pluginek, z którego możecie korzystać, żeby bardziej ozdobić, czy też spersonalizować swój profil.
Po wejściu w swój profil, w opcje edycji profilu, na samym dole znajdziecie okienko do wklejenia linku ze swoją ulubioną muzyczką. Bardzo prosty w "obsłudze". Wypróbujcie.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Przydała by się opcja adresowania wypowiedzi w temacie.
Tak jak to działa na SB. Że wpisujesz nick i gotowe.
Wydaje mi się, że to nie działa przy pisaniu posta.

Odpowiedz

Odpowiedz
U mnie nie działa na nicki dwuczłonowe chyba.
Zresztą zobacz tu: http://odjechani.com.pl/Thread-Rysunek-t...#pid141875
Jak możesz to popraw.

Odpowiedz

Odpowiedz