Aktualizacja skryptu
|
01.08.2011, 15:37
Potwierdzam skrypt wolno działa forum śmiga jak należy.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
01.08.2011, 23:57
Ja również potwierdzam że pomniejszanie obrazków wolno działa
![]() Działanie skryptu zostało odnotowane do poprawki - edit karolekdj
02.08.2011, 12:33
Pamiętajcie, że aby obrazki zostały pomniejszone muszą najpierw zostać wczytane.
Jeżeli ktoś w poście zamieści dużą ilość obrazków, zostaną one pomniejszone dopiero po całkowitym wczytaniu. Chwilowo wyłączyłem na forum dodatek, który mógłby kolidować z pluginem pomniejszającym obrazki. Sprawdźcie teraz jak działa. Pamiętajcie też, że prędkość wczytania obrazków zależy w dużej mierze od Waszego łącza. Jeżeli ktoś zamieszcza kilku megowy obrazek/zdjęcie - wczytanie i pomniejszenie może zająć trochę czasu. Nie jest to spowodowane wolno działającym skryptem. Na forach nie zamieszcza się obrazów wielkich rozmiarów. Pamiętajcie o tym, aby maksymalna szerokość obrazka jaki wstawiacie na forum nie przekraczała 600px (pikseli). Dajcie znać jak to teraz działa.
02.08.2011, 12:59
Obrazki w obecnym momencie pomniejszają mi się w ciągu 2 sekund, więc według mnie jest dobrze
![]() Forum chodzi szybciej niż wcześniej, więc ja nie mam zastrzeżeń ![]()
04.08.2011, 07:43
Brak tak zwanej szybkiej edycji posta, czyli dodawania linków itp.
05.08.2011, 05:33
(04.08.2011, 07:43)Kucharek napisał(a): Brak tak zwanej szybkiej edycji posta, czyli dodawania linków itp. Szybka edycja posta jest przez cały czas. Nie ma tylko edytora tak jak było kiedyś. Być może wróci jeszcze ten dodatek jak autorzy uporają się z rozwiązaniem kilku bugów jakie znaleziono w tym pluginie. Pełny edytor jest nadal w opcji "Odpowiedz" i działa prawidłowo w 100%-tach. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości