Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Zazwyczaj budzę się koło 6 rano, więc idę (biegnę) do sklepu po sok pomarańczowy. Wypijam w drodze do domu, a później zjadam 2 cytryny. Następnie biorę zimny prysznic, i znów kładę się spać. Budzę się koło 12 - 13 i czuję się jak nowo narodzony
Ja Wam mówię, najlepsze na kaca jest:
- dużo witaminy C- najlepiej naturalna typukawa z cytryną(ohyda, ale pomaga!), woda z cytryną, sama cytryna, czerwona papryka...
- Dużo płynów (najlepiej z cytryną)
- seks
- praca
14.08.2016, 18:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2016, 18:06 przez amb00.)
Ja dzień po ostrym zalaniu bani lubię sobie zjeść jajecznicę i popić litrem kefiru. Następnie kilka godzin po nażarciu się dobrze się przebiec truchtem chociażby 15-minut. Nie wiem czy to najlepsze rozwiązanie ale lepiej się po tym czuję. BTW. Temat trochę nie pasuje do działu, bo sam widziałem dziewczyny, które też lubiły ostro pochlać.
Ja osobiście nie spożywam alkoholu, ale gdy najdzie taki dzień raz na cały rok to staram zjeść pożywne śniadanie, wskoczyć pod prysznic i uzupełnić elektrolity, zazwyczaj to pomaga.
Nie piję często, nie piję dużo, ale jak już to odpowiedzialnie. Raz byłam na takiej imprezie, z której niekoniecznie pamiętam wszystko, ale to było dawno temu i nieprawda. Nie miałam nigdy zgonu, nie miałam nigdy kaca. Po imprezie wstaję tak, jak zazwyczaj. A czasem nawet wcześniej.