Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Alternatywa dla Gadu Gadu
Ja używam AQQ i nie narzekam jest Niezły W Prost Mogę Dodać Nawet Kontakty z GG do AQQ
  Odpowiedz
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi. Zdecydowałem się na komunikator Kadu.
Nie ma reklam, jest bardzo szybki, oczywiście wszystkie kontrakty wraz z zdjęciami zostały poprawnie zaimportowane z tradycyjnego GG.
Bardzo spodobało mi się to, że program posiada otwarty kod źródłowy i można go dowolnie modyfikować.
Ponad to zajmuje znacznie mniej miejsca niż zwykłe GG. Oto mój prywatny screen z głównego okna programu.

[Obrazek: kadu-1344535554.jpg]

Czysty, lekki i bez wodotrysków. Taki o jaki mi chodziło. :)
  Odpowiedz
admin napisał(a):Zdecydowałem się na komunikator Kadu.

Bardzo dobrze wybrałeś to najlepszy obecnie zamiennik gg.
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz