Czy jest to bezpieczne ?
Oraz o co chodzi w tym wallecie, czemu to wymaga podania takich danych ?
Za każdą sensowną odpowiedź nieskopiowaną z internetu reputacja
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Android Market - Google wallet
|
22.06.2012, 18:09
Dziś chciałem sobie kupić aplikację Google Play i ku mojemu zdziwieniu wyskoczyło mi okienko gdzie aby zakupić aplikację muszę podać numer karty ...
Czy jest to bezpieczne ? Oraz o co chodzi w tym wallecie, czemu to wymaga podania takich danych ? Za każdą sensowną odpowiedź nieskopiowaną z internetu reputacja
---
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Możesz podać nr karty, o nic się nie martw.
A dane są potrzebne do tego np do jakiś występujących błędów, różnie może być . Więc nic złego to nie jest A i jeszcze ciekawe czy to działa u nas w Polsce bo ja o tym dawno już nie czytałem, więc nie wiem
25.06.2012, 23:23
Ja mam do tego kartę internetową [BZWBK KARTA WIRTUALNA], ponieważ bałam się podawać numer mojej karty . : )
Sprawdza się świetnie. Mogę ją doładować w każdej chwili, kiedy tylko potrzebuję . Na prawdę świetne wyjście. Polecam . : D |