Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Antywirus
Mam pytanie czy jak mam Windows 10 potrzebuje dodatkowego antywirusa??? Czytam w necie i są różne odpowiedzi wiec nie wiem co mam robić Zainstalowałam jeszcze Avasta i chyba zrobiłam błąd. Dawno tu nie byłam ale wiem, ze są tu mądrzy ludzie i może ktoś mi odpisze bardzo proszę. Tak u mnie wygląda
[Obrazek: Kd60Lit.png]
  Odpowiedz
Do normalnego korzystania zwykły windowsowy defender powinien wystarczyć, aczkolwiek w ramach rozszerzenia ochrony możesz zainstalować coś dodatkowego. Ja jednak nie ufam żadnemu antywirusowi, bo na windowsie zawsze się może coś przecisnąć, nigdy nie ma pewnej ochrony.

Odpowiedz
  Odpowiedz
  Odpowiedz