Ja telefon z androidem(Samsung Galaxy Trend) mam od niedawna i jeszcze nie wgrałem żadnego "strażnika".
Powinienem?
Jeśli tak, to jaki proponujecie Wy?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Antywirus na Androida
|
10.08.2013, 18:38
Czy instalowanie jakiegokolwiek antywirusa na telefonie z androidem ma sens? Google Play oferuje nam kilka propozycji, ale zastanawiam się czy nie wystarczy od czasu do czasu przeskanować telefon przy użyciu PC-towego antywirusa, zamiast obciążać sobie niepotrzebnie telefon.
Ja telefon z androidem(Samsung Galaxy Trend) mam od niedawna i jeszcze nie wgrałem żadnego "strażnika". Powinienem? Jeśli tak, to jaki proponujecie Wy? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.08.2013, 19:39
Jarus napisał(a):Jeśli tak, to jaki proponujecie Wy?Polecam Ci Avasta, on również jest na google play. Szybko wykryje wirusa i zrobi co trzeba. łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
|