walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Aplikacja rozpoznajaca muzyke
|
12.04.2013, 15:19
Siemka, mam pytanko. Jak nazywa się aplikacja na komórkę, która rozpoznaje muzykę? Proszę o odpowiedz na to pytanie w postach. Jeśli to robi różnice aplikacja na symbiana.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Shazam, trackID - chyba są te wersje na symbiana ^^
12.04.2013, 18:35
Shazam jest w pełni darmowy i moim zdaniem najlepszy.
Możesz śmiało instalować. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
12.04.2013, 19:03
ok dzieki wielkie i za przenidsienie tez dzieki Diablo nie wiedziałem gdzie to dodac
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
12.04.2013, 19:07
Stanowczo wolę SoundHound od Shazam. Niby jest płatny, ale od czego jest internet Testowałem oba programy na iOS i Androidzie, na Symbianie nie miałem okazji, ale w obu pierwszych systemach, SH był bezkonkurencyjny.
24.04.2013, 20:11
Skąd pobrać te programiki na android?
Ja zawsze wszystko z chomika pobierałem, ale na pewno masz też na innych serwisach.
Ta aplikacja jest najlepsza... nie wyobrażam sobie bez niej życie
(24.04.2013, 20:11)Shelma napisał(a): Skąd pobrać te programiki na android?Pobrać można z Google Play Google Play lub przez aplikacje oryginalnie zainstalowaną na smartfonie z platformą Android |