Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Aplikacje do chomka
Tongue 
Witam

Przejżałem pobieżnie forum ale nie znalazłem podobnego tematu, wiec z góry przepraszam za ewentualny dubel tematyczny. 

Czy istnieją jakieś aplikacje poza chomikbox, które ułatwiają zarządzanie plikami na profilu?

Przykładowo chciałbym zrobic porządek w plikach i folderach, jednak przy tak dużej ilości elementów do przeniesienia, nie byłbym praktycznie w stanie zrobic tego przy użyciu tradycyjnego explorera plików jaki mamy na profilu.  Puknijsie

Mam na mysli cos w rodzaju explorera plików z większą ilością opcji, lub z mozliwościa operowania na wielu plikach.

Czy w ogóle są jakiekolwiek aplikacje do zarządzania chomikiem???

pozdrawiam    Piwko
  Odpowiedz
Na chwilę obecną chyba nie ma takowej aplikacji.
Menedżer plików jak na Windows, kurcze, chyba nieźle bujasz w obłokach :D
Jeśli serio chciałbyś taką aplikację to raczej musiałbyś pytać u jakiegoś programisty żeby ci takową napisał, albo do administracji chomikuj.
Więc za taką aplikację musiałbyś komuś zapłacić - o ile tak zaawansowany menedżer ma rację bytu powstać, w co szczerze wątpię.
Domniemam, że chomika masz dla zabawy, ja bym sobie darował i zaczął robić mozolną ręczną robotę jak to robi większość ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
  Odpowiedz
Była aplikacja do masowego chomikowania jeśli się nie mylę, ale czy to prawda, to nie mam pojęcia.
  Odpowiedz
Są różne aplikację wystarczy dobrze poszukać. Tylko nie do chomikowania ale np. do robienia opisów, do reklam itp.

*** kurde trzeba przyspieszyć uczenie się kodowania bo widzę dobrze płatny biznes :P
Niedostępny
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Na ten moment nie ma aplikacji czy botów do obsługi chomika, a szkoda. Wykonanie takiego czegoś, w prostej wersji, kosztuje około 300 złotych u dobrego programisty.
  Odpowiedz
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Taką aplikacje podesłał mi kiedyś twórca sendera. był mały mankament bo działał tylko na linuxie.
możesz napisać do twórcy sendera : GG 39444612
  Odpowiedz
Chomik to jedno wielkie gó***. Nie warto się tym zajmować rly. Strata czasu i tyle. Jeżeli traktujesz to jako hobby i nic z tego nie masz to rzuć to w cholerę. Znajdź sobie inny lepszy hosting.
Niedostępny
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości