Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Automat do chomikowania plików + bot captha
Jako że jesteś programistą i mógłbym stworzyć program do automatycznego chomikowania plików oraz system do automatycznego przepisywania captcha.

Wtedy można taki program postawić na wirtualnej maszynie i chomikuje sie samo bez naszej ingerencji. W ciągu dnia potrafił by chomik potężnie spuchnąć.

Moje pytanie czy były by jakieś osoby zainteresowane taki programem?
Cena: 40zł + 5zł (za 1000 captcha)
  Odpowiedz
Chomikuje wszystko jak leci czy owy program byłby bardziej skomplikowany i dodałbyś kilka opcji/udogodnień jak np. filmy .avi do folderu AVI, .rmvb do RMVB itd?
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
Taniej moim zdaniem wyjdzie jakbyś dodał deathbycaptcha do niego, wtedy bez wirtualnej maszyny by się obeszło, u nich cena to kilka zł za 1k captcha.
  Odpowiedz
Program by chomikował ogólne foldery (nie pojedyncze pliki - bo to się nie opłaca), wiec np majac foldery do zachomikowania od kogoś do siebie
Filmy
- OBYCZAJOWE
- KRYMINALNE
- HORRORY
Gry
- PC
- XBOX

mógłbyś ustawić żeby np folder FILMY - poleciał do folderu FILMY na TWOIM CHOMIKU, zaś GRY do GIER

PS. Taki program nie gwarantuje super idealnego porządku, ale ułatwia chomikowanie, bo możesz zachomikować foldery do zachomikowanych a potem sobie układasz.
Chomikowanie pojedynczych plików tak żeby .avi leciało do .avi jest bez sensu bo captcha by schodził bardzo bardzo szybko!
  Odpowiedz
A mam jeszcze takie pytanie czy automat chomikowałby również podfoldery danego folderu?
I czy mógłby np. chomikować pojedyncze pliki z jednego folderu i sam sprawdzać owy folder i chomikować
tylko nowe pliki.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
(20.10.2013, 18:25)B0hazard napisał(a): A mam jeszcze takie pytanie czy automat chomikowałby również podfoldery danego folderu?
I czy mógłby np. chomikować pojedyncze pliki z jednego folderu i sam sprawdzać owy folder i chomikować
tylko nowe pliki.

Tak chomikuje podfoldery, tym sposobem można zachomikować nawet całego chomika. Wpisując jeden folder (głowny). Tak jak napisałem chomikuje - program już jest skończony. W tej wersje nie można chomikować plików pojedynczo, tzn jeden plik z folderu. On chomikuje całe foldery, ale myślę ze jak będzie wszystko ładnie grało to dodam tą opcje! Bo jest to do zrobienia.

Potrzebuje wypożyczyć licke na expertdecoders.com lub decaptcher.org do sprawdzenia, jest ktoś chętny do testowania?
Moje gg: 37773763
  Odpowiedz