Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Witam serdecznie wszystkich odjechanych :)

Bardzo podobają mi się prace, które tworzycie. Wszystkie avatary i sygnatury mają swój charakter, a to rzadkość. Obejrzałem już wiele for i przyznam, że te prace są najciekawsze. Potrzebuję avatara dla klanu CS GO w postaci pliku możliwego do edycji. Jeśli ktoś zrobi dla mnie pełen podziwu avatar obiecuję, że zapłacę za pracę.

Pozdrawiam, Emanuel
  Odpowiedz
Jakieś konkretne rozmiary?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Ogólnie powinieneś podać szczegółowe wytyczne, nie tylko rozmiar, bo rozmiar można skalować i grafik z pewnością zrobi to w wyższej rozdzielczości. Pisząc szczegółowe wytyczne mam na myśli treść, tzn ewentualne napisy i obiekty, które chciałbyś tam ujrzeć. Oczywiście możesz zdać się całkowicie na wizję grafika, ale wtedy różnie bywa.
  Odpowiedz
Właśnie o to chodzi, że widziałem prace, które tworzyli graficy i bardzo mi się podobały. Ogólnie możecie zapisać prace w .psd i .png i wyslac tu próbkę czy mi się spodoba. Oczywiście rozmiar nie gra roli, bo sobie będę skalował na różne wielkości, ale oczekiwałbym kwadratowego. ;)
  Odpowiedz
Refresh. Czekam na propozycje :)
  Odpowiedz