Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Azazelangel2000 - Blokada
no właśnie bo plik który wrzucili po 1 godzinie miał 400 ocen na 5 ludzie nawet tyle osób tego nie pobrało a oceny by dało mi raz symulator farmy pobrali 388 w jeden dzień i co mam 60 komentarzy do tego a ocen 4 więc jaki wniosek?
  Odpowiedz
Po prostu azazel ma program do nabijania ocen z massive. Kiedyś ktoś gdzieś pisał że program zrobił im ktoś na zamówienie i nabijają. Inaczej jak myślisz jakie by miał oceny plików? na pewno około 3.0. Bo reszta uploaderów by pewnie mu 1 stawiała by go wykluczyć z gry :)
Ale fak faktem że zablokowali dopiero gdy wyszedł chomik rater pro więc azazel pewnie ma jakiś inny program do nabijania bo nadal nabija i nic i tak mu nie zrobią.
  Odpowiedz
(19.02.2013, 21:16)Damianoslawp napisał(a): Nic w tym dziwnego. Pisze czasowo ponieważ jak pisałem chomiki odblokują 25 lutego. Mój także odblokują. Więc ja się cieszę :)

Nie, nie zrozumiałeś mnie. Zaraz po przeczytaniu posta wchodziłem na chomika Piotrka i zobaczyłem napis "chomik zablokowany". Teraz zmieniło się to na "chomik czasowo zablokowany". Jak wytłumaczysz ten fakt?
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Dziwne to jest przecierz nawet sama administracja pisze że chomik zablokowany to zablokowany na zawsze jak widać zawsze jest szansa na odblokowanie

Wysłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk
  Odpowiedz
Sebastian u mnie tak samo było że zablokowany a potem zmieniło się że czasowo zablokowany.
  Odpowiedz