Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Azazelangel2000 - kasuje konto
|
Ja natrafiłam tylko raz czy dwa na jego chomika szukając filmu ale już go nie miał bo prawa autorskie. Jakoś dwa dni temu też był podobny temat i nic nie wniósł. I tak nie odszedł z tego portalu. Niech usuwa lub nie mnie to osobiście lata.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church I'll worship like a dog at the shrine of your lies I'll tell you my sins and you can sharpen your knife Offer me that deathless death Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
15.01.2013, 01:19
A mnie ciekawi skąd tam jest data 2013 założenie chomika?
15.01.2013, 09:44
Po prostu zamienił nazwy chomików.
01.02.2013, 18:57
przeniósł się do hiszpani na megahamster
01.02.2013, 18:58
To chyba nie on. Tylko ktoś założył takie konto. On raczej by nie chomikował plików tylko sam wrzucał.
Hahaha ale on jest śmieszny, zarzekał się, że nie czerpie żadnych korzyści majątkowych i zablokował konto, a po miesiącu okazało się, że jest możliwość sprzedaży transferu i niby chce znowu uploadować. Kasa kasa kasa.
07.02.2013, 17:56
Powiem Wam jak teraz zarobić na punktach. Stosować to będą wszystkie chomiki.
Na początek udostępniać free ale momencik - najpierw uploadujemy pliki na chomika X, potem chomikujemy te pliki na naszego głównego chomika dawając na niego free i korzystając z jego popularności. Gdy nazbieramy odpowiednio dużą liczbę, tworzymy następnego chomika Y, znowu chomikując z chomika X. Dzięki temu mamy podwójną liczbę punktów. Na chomiku głównym oraz na chomikach X i Y. Zmieniamy nazwy chomika w nocy (tak aby nikt nie podkradł nam nazwy) sprzedajemy je. Można tak w kółko. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
A miał robić nowy portal...(niby hahha)
|