Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Battle: Los Angeles ( Battle: LA )
Battle: Los Angeles ( Battle: LA ) zawitała na naszych półkach 25 marca 2011
[Obrazek: images4ru.jpg]

Battle: Los Angeles to produkcja, która została oparta na kinowym hicie z udziałem takich gwiazd jak Aron Eckhart, Michelle Rodriguez i Ne-Yo. Za jej powstanie odpowiedzialne jest studio Saber Interactive natomiast wydaniem zajęło się KONAMI.

W grze wcielamy się w żołnierza o imieniu Nantz z pewnego oddziału marines. Naszym zadaniem jest obrona ziemi przed atakującymi ją kosmitami. Zaczynamy kiedy przed oczami staje nam Los Angeles, które przemieniło się w czyste piekło. Wszystko zostało zamienione w pole bitwy, a w środku całej tej zadymy - MY wraz z naszym oddziałem.

Przez całą grę dowodzimy naszemu zespołowi, szkolimy jego członków i staramy się aby w większej mierze nie ucierpieli podczas walki. Co jakiś czas zdobywamy nowe doświadczenie oraz ekwipunek. Podczas walki jesteśmy świadkami wielu okrutnych występków ze strony obcych. Każdy ujawnia kolejny fragment ich planu, a dzięki temu ostatecznie możemy opracować własny sposób działania, który pozwoli nam przeżyć i wygnać przybyszów z naszej planety.

Battle: Los Angeles oferuje emocjonującą kampanię dla jednego gracza i wymagające potyczki z bossami. Grafika prezentuje wysoki poziom, a za realistyczną fizykę odpowiada silnik HAVOK.
Wymagania sprzętowe gry:
Procesor: Core 2 Duo T5670, 1.8GHz
Karta Graficzna: GeForce 6600 GT
Pamięć RAM: 512MB
System: Windows XP

inf.: miastogier.pl
  Odpowiedz
Grałeś już w tą grę? Czy mi się wydaje czy wymagania te są znacznie zaniżone? Wszędzie, gdzie zobaczę to zalecana pamięć RAM wynosi 2GB, a grafika minimum 512mb?
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Nie grałem w tą grę ale powiem Saibo że mówisz prawdę nie raz wpadło mi to w oczy ,ale to nie ja pisałem wymagania sprzętowe tylko miastogier.pl bo jak już widziałeś na dole postu jest "inf.:"
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości