Sebastian napisał(a):to że nie podał źródła informacji to już co innego
Sebastian ja podałem źródło informacji jest na samym dole wątku pod wymaganiami
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Battlefield 3
|
31.10.2011, 14:34
Słuchaj kolego, jak bym miał tę grę i inne w domu to bym je opisał czemu nie? Jak jej nie mam to po co mam strzelać? moim zdaniem jeszcze reklamuję miastogier.pl na naszym forum i chyba lepiej kopiować z tej strony niż zapytaj.com.pl
Sebastian napisał(a):to że nie podał źródła informacji to już co innego Sebastian ja podałem źródło informacji jest na samym dole wątku pod wymaganiami Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
31.10.2011, 17:57
Nie no świetnie nie mam gry ale napiszę recenzję czyli skopiuje z innej strony bo przy okazji ją rozreklamuje.
Nie jeżdżę najnowszym mercedesem ale co tam napiszę recenzję jaki on świetny, to znaczy nie napiszę ale skopiuję z innej strony a przy okazji ją zareklamuję. No i wszyscy w tym widzą logikę.
31.10.2011, 19:18
tornado jakiś ty mądry.Dobra myślę , że ta dyskusja do niczego nie dojdzie.Odpuszczam... wątku nie zamykamy ponieważ chłopaki dyskutują sobie na temat misji itp.
31.10.2011, 19:25
(31.10.2011, 17:57)tornado napisał(a): Nie no świetnie nie mam gry ale napiszę recenzję czyli skopiuje z innej strony bo przy okazji ją rozreklamuje. Zastanów się o czym tu piszesz. Człowiek chciał napisać o grze, a ty od razu z krytyką. Skoro jesteś taki elokwentny to wykorzystaj swoje zdolności do napisania tej recenzji, bo naprawdę chciałbym się dowiedzieć czy warto w nią zainwestować.
31.10.2011, 22:00
Ale kubi120 nie skopiował tylko tej jednej recenzji ale połowę miastagier i wy uważacie ze to jest ok? Czyli jak zacznę kopiować wiadomości z WP to też będzie fajnie no bo przecież mnie tam gdzie się coś dzieje nie ma (nie było) no i może ktoś o czymś jeszcze nie wie co się wydarzyło no i przy okazji zareklamuję WP
31.10.2011, 22:35
31.10.2011, 23:01
01.11.2011, 00:25
może to śmieszne ale nie mogę przejść momentu (misja początkowa ) gdy wyskakuje z pociągu, po chwili wybucha bomba i część pociągu (wagony ) odpadają. Bohater wisi a mi wyświetla aby wcisnąć spację klikam ją i za każdym razem spadam nie wiem co źle robię XD
---
01.11.2011, 00:36
Musisz tą spację przytrzymać... to jest moment jak przeskakujesz do następnego wagonu... ja jak grałem na ps3 to tam chyba przytrzymałeś klawisz ( nie jestem co prawda pewien bo akurat ten fragment grał kolega ale chyba tak było)
|