Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Battlefield 3
Słuchaj kolego, jak bym miał tę grę i inne w domu to bym je opisał czemu nie? Jak jej nie mam to po co mam strzelać? moim zdaniem jeszcze reklamuję miastogier.pl na naszym forum i chyba lepiej kopiować z tej strony niż zapytaj.com.pl
Sebastian napisał(a):to że nie podał źródła informacji to już co innego

Sebastian ja podałem źródło informacji jest na samym dole wątku pod wymaganiami ;)
  Odpowiedz
Czy ma ktoś tą grę i gra w kampanię :D ?

Mam problem z misją XD
---
  Odpowiedz
Nie no świetnie nie mam gry ale napiszę recenzję czyli skopiuje z innej strony bo przy okazji ją rozreklamuje.
Nie jeżdżę najnowszym mercedesem ale co tam napiszę recenzję jaki on świetny, to znaczy nie napiszę ale skopiuję z innej strony a przy okazji ją zareklamuję.
No i wszyscy w tym widzą logikę.
  Odpowiedz
Brawo tornado jakiś ty mądry.Dobra myślę , że ta dyskusja do niczego nie dojdzie.Odpuszczam... wątku nie zamykamy ponieważ chłopaki dyskutują sobie na temat misji itp.:D
  Odpowiedz
(31.10.2011, 17:57)tornado napisał(a): Nie no świetnie nie mam gry ale napiszę recenzję czyli skopiuje z innej strony bo przy okazji ją rozreklamuje.
Nie jeżdżę najnowszym mercedesem ale co tam napiszę recenzję jaki on świetny, to znaczy nie napiszę ale skopiuję z innej strony a przy okazji ją zareklamuję.
No i wszyscy w tym widzą logikę.

Zastanów się o czym tu piszesz. Człowiek chciał napisać o grze, a ty od razu z krytyką. Skoro jesteś taki elokwentny to wykorzystaj swoje zdolności do napisania tej recenzji, bo naprawdę chciałbym się dowiedzieć czy warto w nią zainwestować.
  Odpowiedz
Ale kubi120 nie skopiował tylko tej jednej recenzji ale połowę miastagier i wy uważacie ze to jest ok? Czyli jak zacznę kopiować wiadomości z WP to też będzie fajnie no bo przecież mnie tam gdzie się coś dzieje nie ma (nie było) no i może ktoś o czymś jeszcze nie wie co się wydarzyło no i przy okazji zareklamuję WP
  Odpowiedz
(31.10.2011, 14:34)kubi120 napisał(a): Sebastian ja podałem źródło informacji jest na samym dole wątku pod wymaganiami ;)

Tak słusznie przepraszam zwracam honor kubi120;)

A tornado jeśli chcesz zakladać ciekawe wątki to bardzo proszę...

ps: Szymon, z którą misją masz problem?
  Odpowiedz
(31.10.2011, 14:41)Szymon napisał(a): Czy ma ktoś tą grę i gra w kampanię :D ?

Mam problem z misją XD

Opisz która to misja, ja grałem w tą gre na kampanii.

Odpowiedz
może to śmieszne ale nie mogę przejść momentu (misja początkowa :D) gdy wyskakuje z pociągu, po chwili wybucha bomba i część pociągu (wagony :P) odpadają. Bohater wisi a mi wyświetla aby wcisnąć spację klikam ją i za każdym razem spadam :( nie wiem co źle robię XD
---
  Odpowiedz
Musisz tą spację przytrzymać... to jest moment jak przeskakujesz do następnego wagonu... ja jak grałem na ps3 to tam chyba przytrzymałeś klawisz ( nie jestem co prawda pewien bo akurat ten fragment grał kolega ale chyba tak było)
  Odpowiedz