Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Bazgranki Arcziego
Smile 
Siema wszystkim jestem poczatkujacym bazgraczem na ps i na tym forum ktore zostalo mi polecone przez jednego z uzytkownikow. Dzis zrobilem przerobke zdjecia bo akurat brakowalo mi fajnego tla :D. Powiedzcie co myslicie o tym zdjeciu.

[Obrazek: ml5u3v42tpck6f794n1.png]

Poprawilem niedoskonalosci co byly dookola Eminema bede wdzieczny za kolejne uwagi to postaram sie je naprawic.
  Odpowiedz
Arczi zaj*biste ;)
Ps. To mój kuzyno :-D
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Niewątpliwy plus za Em'a i kolor niebieski. ;)

Zastanawia mnie tylko ta połowa czachy - jaki miałeś cel wstawienia tego elementu? Dałoby się to zrozumieć, gdyby praca była utrzymana w mrocznym klimacie, ale nie jest. Mysli

Ach - no i drugie "E" powinno być obrócone. :P
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Chcialem wstawic cos wiecej niz tylko zmienic tlo i dodac napis aby to nie bylo to samo zdjecie, i aby to by bylo tez troche trudniejsze.
  Odpowiedz
Praca fajna. ;) Ćwicz dalej.

Pamiętaj, że piszemy na forum poprawną polszczyzną. Używaj polskich znaków. ;)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Bedzie trudno z norweska klawiatura :(
  Odpowiedz
Diablo jest w tym problem, że Arek mieszka w Norwegi i tam nie ma w klawiaturze polskich znaków -.-.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
Ta połowa czachy faktycznie trochę nie pasuje, ale i tak praca na +
Są tam małe niedoskonałości, pozostałości tła na Emie ;)
Kolor czerwony jak dla mnie trochę się gryzie z cyjanem.
Ja też nie jestem ekspertem, co na dowód mam moje portfolio na tym forum :D
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Ten obrazek zrobilem drugiego dnia po Emi'e jedyne co wyciolem to tego goscia co tanczy a tak to tlo i wszystko inne sam robilem.

[Obrazek: 9zgm28b5qgjfy594d.png]

a na ta prace nie mialem troche pomyslu i cos mi nogi gosciowy nie wyszly.

[Obrazek: vlnce9dgegf854hm7q75.png]

P.S Jesli macie jakies pomysly do tego drugiego zdjecia to moze ich uzyje.
  Odpowiedz
Wydaje mi się że to zdjęcie fal jest trochę kiepskiej jakości ;)
Ta kobieta jak dla mnie straszna, jak jakieś zatopione monstrum :D
Dopasuj kolorystycznie całą pracę, np. odejmując nasycenie falom i niebu.
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości