Poprawilem niedoskonalosci co byly dookola Eminema bede wdzieczny za kolejne uwagi to postaram sie je naprawic.
Bazgranki Arcziego
|
Siema wszystkim jestem poczatkujacym bazgraczem na ps i na tym forum ktore zostalo mi polecone przez jednego z uzytkownikow. Dzis zrobilem przerobke zdjecia bo akurat brakowalo mi fajnego tla . Powiedzcie co myslicie o tym zdjeciu.
Poprawilem niedoskonalosci co byly dookola Eminema bede wdzieczny za kolejne uwagi to postaram sie je naprawic. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
06.02.2014, 20:05
Niewątpliwy plus za Em'a i kolor niebieski.
Zastanawia mnie tylko ta połowa czachy - jaki miałeś cel wstawienia tego elementu? Dałoby się to zrozumieć, gdyby praca była utrzymana w mrocznym klimacie, ale nie jest. Ach - no i drugie "E" powinno być obrócone.
Free Your Mind!
06.02.2014, 20:11
Chcialem wstawic cos wiecej niz tylko zmienic tlo i dodac napis aby to nie bylo to samo zdjecie, i aby to by bylo tez troche trudniejsze.
06.02.2014, 20:35
Praca fajna. Ćwicz dalej.
Pamiętaj, że piszemy na forum poprawną polszczyzną. Używaj polskich znaków.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Bedzie trudno z norweska klawiatura
06.02.2014, 20:42
Diablo jest w tym problem, że Arek mieszka w Norwegi i tam nie ma w klawiaturze polskich znaków -.-.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
06.02.2014, 20:57
Ta połowa czachy faktycznie trochę nie pasuje, ale i tak praca na +
Są tam małe niedoskonałości, pozostałości tła na Emie Kolor czerwony jak dla mnie trochę się gryzie z cyjanem. Ja też nie jestem ekspertem, co na dowód mam moje portfolio na tym forum
Ten obrazek zrobilem drugiego dnia po Emi'e jedyne co wyciolem to tego goscia co tanczy a tak to tlo i wszystko inne sam robilem.
a na ta prace nie mialem troche pomyslu i cos mi nogi gosciowy nie wyszly. P.S Jesli macie jakies pomysly do tego drugiego zdjecia to moze ich uzyje.
09.02.2014, 11:52
Wydaje mi się że to zdjęcie fal jest trochę kiepskiej jakości
Ta kobieta jak dla mnie straszna, jak jakieś zatopione monstrum Dopasuj kolorystycznie całą pracę, np. odejmując nasycenie falom i niebu. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości