Ktoś miał podobnie? Jak to rozwiązać .. Help me :c
Bf i strata fps'ów
|
10.01.2016, 14:13
Siemanko, ostatnio mam problem z battlefield'em 3 chodzi o to, że wcześniej grałem na ultra w 30 klatkach i było wszystko pięknie, pewnego dnia (bodajże przedwczoraj) wyskoczył mi jakiś komunikat, nie pamiętam dokładnie o co chodziło wiem, że coś z launcherem i **** nawet na niskich teraz chodzi mi max 15 klatkach. -.-
Ktoś miał podobnie? Jak to rozwiązać .. Help me :c Życie nie ma ścieżek na skróty.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
10.01.2016, 14:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.01.2016, 14:43 przez Swordancer.)
Spróbuj przeinstalować grę, to podstawa. Podaj podzespoły, system operacyjny, wersję sterownika graficznego, z fusów nie wywróżymy rozwiązania.
10.01.2016, 14:54
10.01.2016, 16:21
Robiłem reinstall było dobrze przez kilka godzin potem znów to samo.. Specyfikację potem podam teraz nie man jak
Życie nie ma ścieżek na skróty.
11.01.2016, 12:06
Może gra używa zintegrowanej z prockiem grafiki jeśli mowa o lapku.
11.01.2016, 17:00
11.01.2016, 23:40
Rozumiem, że było tak: zainstalowałeś grę, działała dobrze przez kilka godzin, potem pojawił się problem, po ponownym uruchomieniu po pewnym czasie nadal był problem z grą?
12.01.2016, 00:31
Tak, działała dobrze po reinstalce gry przez jakiś czas potem reset kompa i **** wróciło do normy - niewiem czy to przez to że może pliki synchronizowane w chmurze mają problem? Bo odkąd biorę synchronizuj z przeglądarką ten problem występuje..
Życie nie ma ścieżek na skróty.
Jeśli działa dobrze na początku przez dłuższy czas, to obstawiam, że to problem programowy. Jak masz dużo czasu, to możesz postawić Windowsa na nowo, zainstalować tylko i wyłącznie krytyczne aktualizacje i sterowniki i zobaczyć jak wtedy gra się spisuje przez dłuższy czas.
(12.01.2016, 00:31)Nieśmiertelny napisał(a): Bo odkąd biorę synchronizuj z przeglądarką ten problem występuje..To na sam początek wyłącz tę synchronizację. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości