Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Błąd Javy przy wchodzeniu na czaty.
Ostatnio nie mogę wejść na główne czaty w Polsce np: Wp, Interia, Onet, ponieważ wyświetla mi się taki oto błąd.
[Obrazek: Bez_tytu_u-1343771190.png]
Próbowałem przeinstalować jave, zainstalować starszą wersje, ale to nic nie dało. Dzieje się tak na każdej przeglądarce. Wersja Javy Java SE 7 Runtime Environment (JRE) Update 5. Oczywiście na nasz czat mogę wejść :) Liczę na waszą pomoc.
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Najpierw podaj treść komunikatu błędu. Kliknij w czerwony link umieszczony w lewym, górnym, białym oknie na Twoim screenie.
Następnie:
zainstaluj najnowsze oprogramowanie java. Wyłącz przy tym wszystkie przeglądarki.
Zanim je uruchomisz, opróżnij cookiesy, tempy itd.
Po instalacji zrestartuj system. Powinno pomóc. U mnie wszystko działa poprawnie.
  Odpowiedz
mi się wydaje że te czaty mogą wymagać innego flashe lub jakiejś dodatkowej wtyczki ale ciężko coś powiedzieć na ten temat masz najnowszą Mozillę? Jeśli nie zaktualizuj do nowszej
  Odpowiedz
Jak kliknę na błąd wyskakuje mi takie okno.
[Obrazek: 1-1343819772.png]
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości